fredag, september 18, 2009

Killingpremiär på Dramaten

Imorgon har Killinggänget premiär på Dramatens stora scen med Pjäsen Om Konsten Att Hålla Ihop. Höstens biljetter är slutsålda och vi som var för långsamma när biljettluckan öppnade hoppas på en fortsättning.

Eftersom killingarna Henrik Schyffert, Johan Rheborg, Martin Luuk, Robert Gustafsson, Andres Lokko och Thomas Alfredson i stort sett vägrat prata med media om pjäsen och inte heller de båda gästskådespelarna Malin Ek och Reine Brynolfsson uttalat sig har ryktena snurrat. Det vanligaste påståendet har varit att de inte pratat om pjäsen för att de inte vetat vad de hållit på med. Nu, dagen innan premiären, finns det i alla fall en lång intervju i SvD med alla utom Luuk.
I grund och botten skapar vi alltid humor. Om det sen inte blir roligt är det inte vårt problem.
Så säger Andres Lokko. I en intervju i DN med Lokko och Johan Rheborg är den sistnämnda inne på samma spår.
Vi vet förstås inte om det här kommer att fungera. Det kan man aldrig veta. Vi hoppas och tror ju det. Men vad ska man göra? Vi har fattat många beslut på vägen och nu står vi här. Nu är det bara att lita på att vi har tänkt rätt och köra på. Jag var betydligt mer hysterisk förr om åren.
Denna gången pratar den inte om att detta ska bli det sista de gör. Oavsett vilket kan jag inte göra mer än önska jag var där.

Dramatens hemsida innehåller mer information om bl a speltid.

Läs Killinggänget väg till Dramaten.

Läs om Henrik Schyfferts The 90´s - Ett Försvarstal.

Etiketter: , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida